Onze klant is koning. Wij, het team van Paardekooper Glasservice vinden het belangrijk om voor iedere klant op een professionele wijze glas op de juiste maat te leveren en te monteren. Kwaliteit en een snelle levering staat bij ons voorop. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de glasbranche en hebben vakkennis in huis voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Voordelen van Paardekooper Glasservice

Waar onderscheiden wij ons nog meer mee: Onze prijzen zijn altijd concurrerend, om wat te noemen voorrij kosten kennen we niet, net zoals het inmeten van glas voeren wij gratis uit.
Bij calamiteiten zijn wij altijd snel ter plaatse. Het is natuurlijk afhankelijk van de locatie en de omstandigheden. Maar daarover hebben wij u al vroegtijdig telefonisch of per mail geïnformeerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Indien er sprake is van sloopwerk voeren wij dat het liefst zelf uit. Voor de klant is het namelijk geen ongevaarlijk werk en wij weten precies waar te beginnen, de volgorde en het hanteren van veiligheid maatregelen. Vooraf hebben wij u natuurlijk over de kosten geïnformeerd.

We zijn niet afhankelijk van anderen en kunnen u snel van een offerte voorzien, waarbij wij nog opmerken u tevens te kunnen helpen en adviseren bij zaken waar de verzekering bij betrokken is.

Noodvoorzieningen in glasherstel

Hetzelfde geldt voor het aanbrengen van noodvoorzieningen, wij kunnen dat heel snel en gedegen voor de tijd die overbrugd moet worden. Ook hier rekenen wij een geringe vergoeding voor, uiteraard afhankelijk van de specifieke situatie, bijvoorbeeld ramen op verdiepingen of ramen op de begane grond. Ook hier bent u, van de financiële condities ruim voor begin van ons werk op de hoogte.
Maar ons bedrijf richt zich het liefst op een directe vervanging van glas en dat kunnen we ook omdat wij de meeste glassoorten in huis hebben en over een geavanceerde glas-slijp machine beschikken.

Openhartige Service

U kunt ook bij ons onaangekondigd binnen lopen om glas, in welk formaat ook te laten snijden. Wij helpen u graag met advies en het leveren van uw glas naar wens, alles direct in eigen beheer. Waarbij u tevens de mogelijkheid hebt oud of beschadigd vlakglas mee te nemen en bij ons kosteloos achter te laten.

Hebt u meerdere keren per jaar te maken met glasbreuk dan is het te overwegen een jaarlijkse onderhoudsovereenkomst met ons af te sluiten. Het voordeel is dat u alleen materiaalkosten betaald en geen arbeidsloon, daar dat al, ten gunste van u, prognostisch opgenomen is in de overeenkomst. Dit bedrag is dus, vast en definitief leidend voor de hoeveelheid werk van dat jaar.